Middagstips: Fläskfilé med ugnsrostade morötter, getoscrème och pinjenötter
Gradinskan mat
Gradinskan mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fläskfilé med ugnsrostade morötter, getoscrème och pinjenötter
  • 4 portioner 1 fläskfilé, ca 500 g 1 msk smör
  • 1 msk rapsolja
  • Salt & peppar
  • Grönsaker
  • 1 knippe sparris
  • 10 morötter (gärna i olika färg)
  • 2 msk olilvolja
  • Salt & peppar
  • Timjan, några kvistar
  • Rosmarin, några kvistar
  • 40 g pinjenötter
  • Getostcrème
  • 150 g getost
  • 1 dl Oately imat fraiche
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.