Ingredienser Portioner: 4 500 g rödbetor 300 g potatis 200 g palsternacka 2 ägg 1 msk flytande honung 1 tsk torkad timjan 1 tsk salt 2 krm grovmalen svartpeppar rapsolja Getostcrème 200 g getost av chèvretyp 1 dl crème fraiche salt peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen!
Stek med mycket olja så blir det krispigt och fint. Mosa feta, blanda med yoghurt och en aning honung. bönor, lök, persilja, olja, citronRiv rotsaker, salta (ordentligt) & blanda, Jag gjorde det här 2 dagar i rad först utan ägg och sedan med
Lammracks, räkna med ungefär tre ben per person. Ge det en fin stekyta i stekpannan med rapsolja. Betorna och löken skär du i klyftor och lägg i en ugnsform med salt, peppar och olja
Crostini med olika fyllningar är en av mina favoritsnittar. Dessa med getostcrème, rostade pinjenötter, acaciahonung och rosmarin är riktigt goda och försvann i ett nafs på festen
Ingredienser Portioner. Ger 25 stycken 100 g getost av chèvretyp 100 g färskost 1/2 dl frysta, tinade blåbär 25 crostini 1 dl hackade torkade blåbär Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad på Mackan, 3 olika smaker 15 % rabatt Oatly 150 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Färskost 5
Just den här soppan passar bra nu medan den svenska sparrisen fortfarande har säsong. Ena gången åt vi den med en klick getostcrème i och frökex till, andra gången med en klick smetana i och gorgonzolaquesadillas som tillbehör
Skär ett kryss på ovansidan av betorna och lägg dem på grillen med den platta delen nedåt. Mosa den mot botten av en skål och rör ihop med creme fraichen
Mosa ihop med crème fraichen. Smaka av med salt. Smaka av med salt. Värm grillen till medelhög temperatur. Pensla kotletterna med olja, salta och peppra dem
Använd en stor ugnsfast form eller plåt, vänd runt med olivolja, salt och peppar. Klicka på krämen medan kycklingen fortfarande är varm så att den smälter
Smaka av med salt och peppar. Skala en gulbeta och en rödbeta och skär i mycket tunna skivor. Lägg dem i iskallt vatten i separata skålar fram till servering
Snyggt, enkelt, underbart. En lyckad kombination. Rödbetor 100 g getost 2 msk cream cheese 2 tsk flytande honung Flingsalt Sparris Tryffelhonung Koka även rödbetorna och skala dem
Servera ugnsgrönsakerna och rödbetsrårakornamed färsk spenat och brunsås. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek rödbetsrårakor av rödbetsblandningen
Getostcréme till allt. n med iskall cider och nötter medan Christian lagade dag 4-maten. Spana in. Vi har hållit oss till rätterna på matschemat helt och hållet, och igår fick jag ligga framför tv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.