La Dolce Vita - Ugnsbakad rödbetstoast med getostcrème
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 rödbetor, färdigkokta
  • 1140 g chèvreost
  • 11 dl crème fraiche
  • 14 skivor formbröd
  • 1 Smör till stekning
  • 1 Valnötter till toppingSätt på ugnen ca 170 grader. Skiva rödbetorna i tunna skivor och lägg de på en form i ugnen i ca 25 minuter, så dom får en fin mörkröd färg. Mixa chevréosten tillsammans med crème fraiche och ställ in i kylen så den blir lite hårdare. Skär brödet i önskad form. Hetta upp en panna till hög värme med en rejäl bit smör. Lägg i brödskivorna så de får en fin rostad färg på båda sidorna. Lägg upp bröden på serveringstallrikar och lägg på ca 2-3 skivor rödbeta på varje bröd. Pensla med lite olivolja så dom blir glansiga. Fördela chèvrecrèmen på rödbetorna och toppa med valnötterna och lite ringlad honung.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.