Fläskfilé med ugnsrostade morötter med getostcrème och pinjenötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 krm salt
  • 2 krm svartpeppar, malen
  • 500 gram Fläskfilé
  • 1 msk smör&rapsolja
  • 3 kvist(ar) timjan
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 40 gram pinjenötter
  • 3 kvist(ar) rosmarin
  • 10 st morötter , i olika färger
  • 1 knippa(en) sparris, färsk
  • 1 krm salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • 150 gram getost
  • 1 dl Creme fraiche

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.