Dela med dig av inlägget. Idag har det varit full fart, har haft med mig Millian på Matmässa. Idag kommer det som vanligt ett recept, det blev en Kreolsk gryta stark men väldigt god
Värm mjölken till lite varmare än fingervarmt. Men idag har det snurrats kanelbullar. Blanda torrjästen med en del av mjölet och tillsätt i mjölkblandningen
Tillsätt vinäger och lite socker samt smaka av med salt och peppar (nymalen svartpeppar är gott). Funderade på om jag inte skulle göra recept efter vad priserna är i matbutiken, så idag får det bli schnitzel inköpt till ett bra pris
Idag blir det fisk på grillen, precis som det var förra lördagen men det är så gott. Nu har vi kört repriser på vädret länge nu, men visst är det skönt
Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, och idag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Att göra eget kebebkött är galet kul. Visste ni att det är spiskumminen som ger den där kebabsmaken. Gör du den själv slipper du dessutom att få hela rätten nerdränkt i kebabsås, vilket är kännetecknget för en köpekebab av klass – så sjukt ofräcsht
Mina grönsaksbiffar blev verkligen perfekta. Stekte i min plättlagg så kunde bara enkelt skeda upp smeten, sen stekte jag dem i mediumvärme ganska länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.