Häll upp den i en skål och förvara den i kylen tills denska serveras. Stickan ska vara torr. Snurra formarna så att karamellen fördelar sig jämnt över ytan
En klassiker - Gondolen i Stockholm Som minne från denstunden bjuder jagidag på en min version av klassisk Wallenbergare, med ett recept  inspirerat av en annan legendar Werner Vögeli
Till knoppen har jag använt mig av de två minsta utstickarna och börjar då med en större boll för att knoppen inte skall kännas för liten mot de stora blommorna
Degenska fortfarande kännas fuktig och lätt klibbig. Rör ut degen i vattnet. Ös upp degen på bänken och arbeta denordentligt tills den är jämn och elastisk
Nu är det lördag och jagskall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Idag har det varit en riktigt grå dag, men vi hann med enpromenad på en mil idag också. Kön ringlade sig lång, men det gick fort att komma in alla barnen fick godis när de kom in… uppskattades
Hon som älskar att laga mat, rulla köttbullar och göra kåldolmar eller fyllda paprikor. Inte för att jag förstår henne, alltså förstå varför hon känner som hon känner eller hur hon och jag kan vara så lika på så många sätt och ändå så olika på andra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.