skär kycklingen i tärningar och krydda med salt och peppar bryn så att den är klar. salt ,peppar, oregano och jag tog lite chilikrydda men det kan man utesluta
Det är härligt med överraskningar, när jag kom hem idag så kom Millian hit till oss. Torsdag då måste det bli soppa, vi brukar ha ärtsoppa men idag så får det bli en krämig champinjonsoppa
Tillsätt löken, vitlöken, morötterna ochchilin. Har fortfarande ambitionen att åtminstone en dag i veckan äta vegetariskt, ochidag delar jag med mig av ett recept som gick hem hos alla här i familjen
Det finns så mycket man kan göra med oädla delar och som ni vet är långkok min grej (här recept till exempelvis min balsamicobrända högrev i ugn) men nu blir det mycket annat
Kylen flödar över av grönsaker från Bondens egen marknad och Mossagården, samtidigt som tiden flyger iväg och jag jobbar en massa och hinner aldrig laga någon mat, i allafall inte någon som är värd att blogga om
, färsk dragon. Smula ner osten och tillsätt crème fraiche och vatten. Garnera med dragon. Skär tomaterna i bitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.