8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Andra advent firar vi med tända ljus, lite varm glögg och en riktigt god cheesecake. Vispa ihop Philadelphiaost, mascarpone, sötningsmedel (valfritt), ägg, saft o rivet skal från apelsinoch saffranet till en jämn smet
Den här underbara cheesecaken bjöd jag på för några helger sedan då vi hade gäster. Kakan bara osar jul då botten är med smak av pepparkakaoch fyllningen är en len och gula från saffran
Smält smöret och blanda med pepparkakskrosset. Tryck ut massan i formen och ställ i frysen. Till Julafton hade jag bakat en jättegod cheesecake som jag hittade recept på här
Resultatet är en frusencheesecakemed citron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusencheesecake
Toppa med lingon och en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. Vispa färskost, grädde, florsocker och vaniljsocker fluffigt
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.