Bakverk och foto Madame Edith______________________________________________________Fler recept på cheesecake hittar du HÄRFler recept medchoklad hittar du HÄR
Mosa osten och blanda ner den i vaniljsockret, rör samman med äggulorna och sockret (med elvisp). Utan massa extra krusiduller… Rekomenderar verkligen att ni testar denna, den blir stor, fluffig och super smaskig
Bred den över kakan och dekorera med jordgubbar eller som jag, med lite choklad. Till toppingen vispas crème fraiche med fröna från en urskrapad vanlijstång med elvisp tills den blir fast och bredbar
Ovanpå browniebotten kommer ett lager med oreos och ovanpå det mjölkchokladganache. Man känner inte så där direkt att det är ett lager med oreos (och cream cheese) men man känner att det är någon väldigt väldigt speciellt och GOTT där som ger tårtan det där lilla extra
Blanda med den malda mandeln, bakpulver och mjöl. Lägg smeten i en form med löstagbar botten. Du kan förbereda den flera dagar innan och sen är det bara att ta fram den från frysen när det börja nalkas efterrätt
Denna cheesecake är ungefär extra allt, och väldigt pampig. Blanda med smöret och tryck ut i en smord springform (underlättar om den är klädd med papper i botten och på sidorna)
Botten var lite speciell och jag är inte helt nöjd med smaken. Jag hittade detta på matklubben och själva cheesecakesmeten blev jättebra, krämig och lätt att skära i rutor
Visst kan det låta lite överilat att börja med ett bakverk som till ochmed i sin titel berättar att det handlar om en mjölkproduktig kaka, men jag har hört så mycket positivt om veganska cheesecakes, om deras krämighet och mjukhet, att jag ändå inte kunde hålla tassarna borta
Cheesecakemed pepparkaksbotten. Här kommer recept och bilder på en jättegod och enkel cheesecake som jag bakade till min fina mammas kalas någon dag före julafton
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.