8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
se, gjorde dock en ändring och dubblerade mängden pepparkakor till botten och tog lite mer smör. Denna gång tvingade jag han att fota ute i snön, det är ju så himla fint med foton tagna ute i dagsljuset tycker jag
Kör pepparkakornaoch det rumsvarma smöret i en mixer till en jämn massa. Vispa ihop Philadelphiaost, mascarpone, sötningsmedel (valfritt), ägg, saft o rivet skal från apelsinoch saffranet till en jämn smet
Toppa med lingon och en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. Vispa färskost, grädde, florsocker och vaniljsocker fluffigt
Man slipper både kavla, trycka, pilleripilla med utstansade kakor som ska plockas upp och läggas över på plåtar innan man ska på allt igen flera gånger tills degklumpen är slut - och ändå får man smarra på pepparkakor
Smält smöret och mixa det medpepparkakorna i en mixer. Garnera med lingon runt kanten och servera. Smält den vita chokladen över ett vattenbad och grovhacka den mörka
Kör digestivekex ochpepparkakor i en mixer, tillsätt smör under arbetets gång. I fredags hade jag med fredagsfika till jobbet och det blev en riktigt god cheesecake med lingon och pepparkaka, fräsch, julig och jättegod
Dessa små godsaker har fått en lite tvist för att passa in lite bättre i adventstider – det vill säga – jag har använt Dumlekola med papparkakssmak ochapelsinnobless
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.