Resultatet är en frusencheesecakemed citron, vanilj och dulce de leche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusencheesecake
Cheesecaken. När nötterna börjar få färg och sockret börjar smälta, blanda i smör och grädde (måtten är ca, blanda så att det blir lite flytande kolamed nötterna)
Min cheesecakemedkolaoch choklad. Avslutningsvis så gjorde jag en chokladganache som täcke på cheesecakenoch dekorerade med sockerblommor jag gjort förra veckan
Idag hade jag med mig en cheesecake till jobbet, som vi fikade på. Den var riktigt god och dessutom påskig med den gula fina färgen från passionsfrukten
Mixa kexen till smulor, blanda i smöret och tryck jämnt ut i formen (med löstagbar kant). Rör försiktigt i blåbärs purén med en sked lite slarvigt (det blir jättefint när man skär upp cheesecaken än bara en tråkig blå färg som man får när man blandar ordentligt)
För att göra cheesecakens botten. Blanda med Philadelphia och socker tills blandningen blir mjuk. Ställ sedan formen åt sidan för nedkylning medan du förbereder fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.