Toppa medlingonoch en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. Vispa färskost, grädde, florsocker och vaniljsocker fluffigt
Den här underbara cheesecaken bjöd jag på för några helger sedan då vi hade gäster. Kakan bara osar jul då botten är med smak av pepparkakaoch fyllningen är en len och gula från saffran
Ingredienser Portioner. 8 4 dl vispgrädde 4 ägg 2 dl socker 400 g färskost finrivet skal av 1 1/2 apelsin 150 g pepparkakor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Glasyren gjort av bit choklad ochlingonsylt var pricken över i och fick dessutom en fin lila färg. Planerar för fullt inför glöggfikat och kände att jag i år ville testa att göra en mjuk pepparkaka istället för de vanliga hårda
Garnerna med florsockerglasyr och frusna lingon. Hoppas att det är många av er som just i denna stund sitter i soffan med en kopp glögg och njuter av lugnet
Strö på resten av pepparkaks-smulorna och toppa med några lingonoch kanel. Skala och tärna äpplena och stek dem i en stekpanna med smör, socker och ka-nel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.