100 g
hassel-, pistasch- och cashewnötter, knappt 2 dl 50 g pumpa-, solros- och sesamfrön, knappt 1 dl 100 g torkad frukt, tex aprikoser, fikon och russin
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
Skiva frukten och lägg i lager i en ugnsfast form. Servera med glass och sen är det bara att njuta. In i ugnen på ca 150-175 grader i ca 10 min, eller tills chokladen smält och frukten blivit varm
Piffa upp buffén med färgglada frukt- och salladstallrikar som placeras ut lite varstans på bordet. Vattenmelonsallad med fetaost, mynta och lime - Ja, det är en härlig kombination minst sagt och ger ett riktigt uppfriskande inslag på buffétallriken
Ta brödet ur formen och låt svalna på galler eller i en handduk. Frukt och nötbröd,. Häll smeten i en brödform 1,5-2 liter med bakplåtspapper. 2017-09-05 @ 20
Du kan få din frukt och dina grönsaker att hålla längre. Men det finns en del knep att ta till för att bevara fräschören hos dina grönsaker och frukter längre
Innan jag hade tillsatt kokosmjölk och thaikrydda i grytan tog jag ut några skedar kyckling och grönsaker för att ha till min kycklingsallad-lunch idag
Den här yoghurt och fruktblandningen är superenkel och passar perfekt som en nyttig efterrätt, men också som mellanmål eller som en del av en god frukost
Äpplena kärnas ur och delas i tunna klyftor. Ingredienserna varieras efter årstid och smak, t. med sommarens bär och grönsaker, även bönor, kikärtor, nötter och frön är bra att lägga till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.