Mums

Mums

  • 15 Recept
Fryst cheesecake

Fryst cheesecake

En riktigt god efterrätt som passar utmärkt efter grillmiddagen. Till 6-8 portioner. 3 dl vispgrädde. 1 tsk vaniljsocker
Snickers cheesecake

Snickers cheesecake

Snickers cheesecake. 0kommentarer. Alltså den här måååååste ni göra. Farlig farlig farlig. =). Botten. 1/2 burk karamelliserad mjölk250 gram salta jordnötter av god kvalitet (lågprismärken är tyvärr intel ika goda som typ Estrella)
frozen cheesecake

frozen cheesecake

INGREDIENSER. 4 Ägg. 1 1/2 dl strösocker. skal från en citron. 200g Philadelphia ost. 4 dl vispgrädde. 1/2 tsk vaniljsocker
Cheesecake med citron och lime

Cheesecake med citron och lime

Anvisningar. 1. Steg. För en hög cheesecake. använd en springform med 18 cm diameter. För en låg cheesecake. använd en springform med 22 cm diameter
Oreo cheesecake

Oreo cheesecake

Så här gör du. Close. Bra att veta när du ändrar antalet portioner. Detta recept är gjort för 12 portioner

Cheesecake med hallon

Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Släta bullar

Släta bullar

Gör så här. Smula jästen i en bunke. Värm mjölken till max 37°. Häll den över jästen och rör om. Tillsätt smör, socker, salt, kardemumma och nästan allt mjöl ev blandat med hjorthornssalt

Nyttig Nutellaglass

Tänkte bjuda dig på en fantastisk glass igen. En nyttig…. det är bara torsdag än så länge vettu
Godaste coleslaw receptet!

Godaste coleslaw receptet!

Jag älskar coleslaw. Det kanske beror på min amerikanska uppväxt, jag vet inte, men jag är rätt så petig när det gäller coleslaw
Frukt- och nötbars - 90 kcal

Frukt- och nötbars - 90 kcal

Ingredienser - 24 st. 100 g hassel-, pistasch- och cashewnötter, knappt 2 dl. 50 g pumpa-, solros- och sesamfrön, knappt 1 dl

Glutenfria kanelbullar!

Lycka. I torsdags lyckades jag äntligen baka goda, saftiga, glutenfria kanelbullar. För alla som ätit eller provat att baka glutenfria bullar vet nog om hur svårt det kan vara att få tag i ett bra komplement till de vanliga kanelbullarna men äntligen