Mörkchokladbottenmedvitchoklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Fruktoch bär i massor, gratinerade med kokosmousse, vitchokladoch kokoschips. Ett alldeles förträffligt sätt att få i sig en rejäl portion av de där rekommenderade mängderna fruktoch grönsaker som Livsmedelsverket förespråkar
Kanderad frukt- och nötblandning2,5 dl strösocker 2,5 dl vatten 1 msk glykos 8 krm ättiksprit 12 % 200 g blandade nötter (naturella) 200 g torkad frukt, skuren i små bitar (t ex tranbär och aprikoser). 1Cheesecake10 digestivekex 75 g smör 150 g vitchoklad 300 g färskost 1 dl strösocker 1,5 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker
Brownies/kladdkaka medvit glasyr ochmörkchoklad. Glasyren hör egentligen till en annan kaka men jag tänkte att det skulle passa utmärkt med en kladdkake/brownie-botten istället för en högre torrare kaka under
Receptet är egentligen med bara mörkchoklad men jag slängde i lite vitchoklad också som jag hade hemma och det gör att kakan bara kan beskrivas på ett sätt
Den går att göra utan bär i och bara toppa medfrukt om man vill det. Häll i springformen på den helt avsvalnade bottnen och toppa sedan med resten av chokladsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.