Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Det har varit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-brödoch ni vet att jag inte är sen med att testa fram nya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Bästa nöt- ochfröbrödet (en limpa). Här är det verkligen nötter och frön i fokus, inga konstiga mjölsorter osv utan tillsätt ägg och olja och vips in i ugnen
Jag har tidigare skrivit ut ett recept på ett fröbrödoch jag ville prova göra en variant på det brödet utan ägg då jag försöker använda mindre ägg i min matlagning/bakning
Som glasstårta kan man ju förbereda den i god tid och bara dekorera den innan servering då den behöver en kvarts tining för att vara lättare att skära i
Skriv utE-postFacebookTwitterTumblrPinterestGillaGilla Laddar. Ett mustigt, smakrikt och näringsrikt bröd som passar perfekt till soppa, gryta eller som annat matbröd
- Läs mer om dessa underbart goda fairtrade/ekologiska nötter på Smilingcashews hemsida. Med mörk choklad och en härlig nötmix med ingefära och kokos kan väl inget gå fel
Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Blanda nötterna med smör, ägg, havregryn, råsocker och bittermandeln. Forma smeten med hjälp av fingrarna till toppar och lägg på bakpappers klädd plåt
Denna mandel- och kokosgröt äter Najni till frukost minst en gång i veckan, och det vore ju förmätet av mig att behålla detta läckra frukostrecept för mig själv, eller vad tycker ni
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.