Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
Citronkokt sparris12-15 vita sparrisar 2 citroner 1 l vatten (till kokning) 2 tsk salt ca 1 krm strösocker 2 msk smör. Till servering8 skivor lufttorkad skinka, tunna färsk körvel
Frittata är den italienska varianten på omelett, som kan ätas både varm och kall. Till en frittata tar man vad man har i form av grönsaker, överbliven pasta, ost etc
Bjöd på en förrätt medsparris, skinkaoch gräslöksdressing. Linda in sparrisenmedskinkan. Livet stannade liksom upp lite i ochmed att Tim blev sjuk i julas och därefter har jag nästan stängt av allt vad socialt liv heter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.