Denna frittata fullmatad med nypotatis, spenat och brittisk sparris var verkligen supergod. Jag brukar alltid ha lite ost i äggrätter för att det tar bort den där svavelaktiga smaken stekt ägg har, men osten gör dessutom frittatan krämigare
Sallad med grillad sparris, fetaoch edamame. De är ganska trendiga nu och man får dem ofta som snacks eller tillbehör på restauranger med asiatisk ådra
Frittata är den italienska varianten på omelett, som kan ätas både varm och kall. Till en frittata tar man vad man har i form av grönsaker, överbliven pasta, ost etc
Med dessa goda meriter känns det mer än rätt att presentera ett recept och kalla det för nyttigt, alltså potatissallad med färskpotatis, sparris, rädisor ochfeta
Servera frittatanmed salladen och en klick naturell yoghurt. Frittata är en härlig italiensk omelett som man gör i ugnen och som kan varieras på tusen olika vis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.