Jag bakade bullar här om dagen. Rimbobullar var tanken från början, men eftersom jag alltid måste ändra, förenkla och krångla till när jag ska baka och laga mat blev det väl snarare en egen variant av rimbobullar som egentligen inte alls var så lika rimbobullar
"Lindas bakskola" (Tidningen Hembakat) levererar varje gång. Jag följde Lindas tips att skära kakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Blanda till frostingen, smaka av och bred ut på kakan. Mandel - och hasselnöts mjöl underlättar och finns i hälsokostaffärer men det går lika bra att mala nötterna
En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen. Blanda ihop alla torra ingredienser och sikta ner i ”gräddsockret” och vänd ihop smeten
Glasyr. Morotskaka Ingredienser. Rör ner smör och mjöl väl blandat med de torra ingredienserna. Till glasyren är det bara att blanda ihop allt för hand
Glutenfri morotskaka med en limefrosting. Mitt recept på morotskaka. Mitt recept på morotskaka. Jag blandar samman alla ingredienser och häller i en ströad form och gräddar i 30-45 min beroende på storleken på formen på 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.