Servera kycklingenmedjordnötssåsen, krispiga grönsaker, koriander och ångande varmt ris. Häll på sojan i pannan och låt fräsa med till den gett färg och smak åt kycklingen
Ericas goda vårrullar medsötsursås fick bli en god lunch i helgen. I med smör och i med grovt rivna morötter, finhackad paprika, purjolök, vårlök och broccoli
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 2 tsk sweet chili sås. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Bryn det i en stekpanna eller wok med olja. Servera med kokt jasminris. Garnera med koriander och chili. 6 kycklinglårfiléer. 12 msk kycklingfond. 11 msk asiatisk fisksås. 1Skär kycklingköttet i strimlor. 1Späd medkycklingfond, fisksås och kokosmjölk
Servera kycklingspetten att doppa i jordnötssåsenmed salladen och eventuellt jasminris. Kyckling. Blanda samman med kokosmjölk, jordnötssmör och chilisås
Täck medkycklingröran och strö över osten. Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter. 350 g kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.