Jag tar coops flytande mjölkfria margarin som är frifrån kokos och solros. Tillsätt, fiberhusk, mjölkfritt margarin, socker, ägg, kardemumma, salt, hjorthornssalt, Xanthangummi och det mesta av mjölet
Glutenfritt lagar jag alltid ochsoja använder jag enbart i sojasåsså det är inget större problem. En bok fylld med matnyttig fakta om varför våra kroppar mår så bra av att även utesluta mejerier, gluten ochsojaprodukterfrån vår kolhydratreducerade kost ofta kallad LCHF
Sötningen i kakan kommer i stället från dadlar, som i sig är riktigt söta. Vänd försiktigt ner äggvitan i smeten med hjälp av en slickepott Blanda försiktigt så att smeten förblir fluffig
Idag blir det ett kvickt ochenkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Utgick från ett recept i boken Friendly Bread, men ändrat en del för att passa min vardag. Vet att det finns billigare på indiska butiker men har inte fått klart för hur rent det är så det är Friends of Adams som gäller och det är en lyxprodukt när man som jag måste baka allt bröd till barnen
Har dels gjort jul med familj och vänner ochså har vi renoverat dotterns rum. Så även om jag bakat en hel del så har det inte varit några nya recept att presentera
För extra chokladlyx så kan jag rekommendera att göra en chokladkräm genom att blanda några msk Kokosolja med några msk Kakao och söta med Honung eller Agave
Blanda mjölkfritt margarin, socker och sirap så det blir pösigt. Så vi testade att göra goda småkakor. De blev underbart goda och gick rakt in på topp fem bland kakor☺
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.