Dessa går att göra goda tunnbrödrullar av och det gick snabbt att göra så ny favorit i hemmet. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
Ett riktigt härligt vårbröllop var det med ett vackert brudpar, en massa glada och finklädda gäster, god mat, roliga tal och uppträdanden, och med en hejdundrande och kärleksbubblande fest långt in på småtimmarna
Lägg nu på fyllningen så som du vill – inga rätt eller fel finns. Vispa äggoch socker pösigt. Det är mycket ägg i tårtbottnar, lägg över lite folie om det börjar se väl mörkt ut på ytan
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost
Och namnet är ju så bra – Juleknas. (hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept). Enkelt, även för barnen att vara med, inte dyrt och tog inte lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.