Jag älskar att använda äpple i matbröd – det smakar inte äpple utan bidrar inte bara med fibrer och vätska utanoch snaturlig sötma och syra som helt enkelt ger fyllighet och djup
Men goda bullar vill jag iallafall äta på tisdag. Och detta blir nog nytt favoritrecept. Jag tar coops flytande mjölkfria margarin som är fri från kokos och solros
Tänk på att du ska få plats med två delningar – börja inte i mitten utan tänk i tredjedelar. Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här
Jag har t ex endast durramjöl hemma då och då eftersom det är så dyrt. Vet att det finns billigare på indiska butiker men har inte fått klart för hur rent det är så det är Friends of Adams som gäller och det är en lyxprodukt när man som jag måste baka allt bröd till barnen
Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd. Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart
Jag lät den stå lite för länge, och hade lite sjåigt att få till fina bitar utan att fudgen sprack. Riktigt god är den, trots att den inte innehåller varken gluten, grädde, mandel eller nötter
De här goda bullarna kan jag verkligen rekommendera. Har ni möjlighet att beställa hem Mix per dolci från Senza Glutine så är det mitt absolut favoritmjöl till alla former av vetebullar
Så var det dags för lite goda kakor igen. Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. Goda – som godis. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. Vispa ägg och socker pösigt. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.