Och namnet är ju så bra – Juleknas. (hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept). Enkelt, även för barnen att vara med, inte dyrt och tog inte lång tid
Jag hade Mix per dolci hemma från Senza Glutine – och då är resultatet enkelt att uppnå. Tillsätt, fiberhusk, mjölkfritt margarin, socker, ägg, kardemumma, salt, hjorthornssalt, Xanthangummi och det mesta av mjölet
Smörj en form och ströa med antingen glutenfri mjölmix eller glutenfritt ströbröd. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Men annan gräddersättning fungerar också – och vanlig förstås om man tål det). Blanda mix, salt, socker, vatten och gräddersättning till en jämn och fin smet
De är riktiga små älsklingar utanmjölkprotein, ägg, gluten, veteochsoja. Vill du styla till dem lite extra, smällt lite mjölkfri vit/brun choklad eller rör ihop florsocker med lite vatten och ringla över
Vass kniv och försiktiga rörelser så får du tre fina delar – botten, mitten och taket. Men den innehöll mycket som inte fungerar i den här familjenså jag gjorde om den rejält – och det blev ett väldigt gott resultat
Jag begär adlig att folk ska kunna ta sig an Sigrids allergier. Goda – och fina att se på. Koka upp risdrycken (eller den mjölkersättning du valt), tillsätt det mjölkfriamargarinetoch låt det smälta och rör ner i resten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.