Underbart goda sockerkringlor/bullar utan gluten, mjölk, vete och soja
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50 g jäst
  • 5 dl av den mjölkersättning du tål. Jag tog 2 dl Schlagfix och 3 dl vatten. Den ska vara kall.
  • 200 g mjölkfritt margarin. Jag tar coops flytande mjölkfria margarin som är fri från kokos och solros.
  • 1 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 tsk mortlar kardemummakärnor. (Nästa gång tar jag två teskedar)
  • 2 krm salt
  • 2 krm hjorthornssalt
  • 1/2 msk fiberhusk
  • 1 1/2 tsk Xanthangummi
  • 800 g av naturligt glutenfri mjölmix
  • 100 g smält mjölkfritt margarin
  • 1 1/2 dl socker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 tsk mortlade kardemummakärnor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.