Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Lägg i skinkan (jag väljer ofta Lönnebergas då glukoserna kommer från majs)
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Har ett recept sedan tidigare på bloggen men här kommer ett till som jag tycker både är godare och enklare att göra
Dessa är bakade helt utan mjölk, ägg, soja, gluten & vete. Lägg i en bakform på en plåt. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner margarinet i bitar
Lägg en handduk över dem så att de håller sig mjuka. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Men dessa vegetariska pirogerna passar många och därför får de en egen bloggpost
Vispa äggoch socker pösigt. Den här sockerkakan är både god och enkel att göra. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)
Vispa samman äggoch strösocker till en pösig och fluffig kräm. Var så sugen på att baka något jag aldrig bakat förut – men med kravet att det skulle vara enkelt, snabbt och allting hemma
Rör det mjölkfria margarinet och sockret pösigt en annan skål, tillsätt ägget. Idag provade jag att göra den utan nötter – och det var inte dumt det heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.