Servera ugnsstekt kycklingmed sås, nykokt ris och grönsaker. Smaka av med salt & peppar. Ugnsstekt kycklingmed päron 12 propoints. 300 gram kycklingfilé. 1/2 tärning kycklingbuljong. Lägg ca 300 g kycklingfilé i en ugnsform. Spreja över olja och krydda med 1/4 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min eller tills kycklingen är genomstekt. Rör ner 1 1/2 dl mjölk, och 1/2 tärning kycklingbuljong. Låt puttra 5-7 min och mixa till en slät sås. Ugnsstekt kycklingmed päron 12 propoints. 300 gram kycklingfilé. 1/2 päron 1/2 tärning kycklingbuljong
Vänd ner ärtskotten, ruccola och morötterna och servera medkycklingen. Varma kvällar, tropiska nätter, det här är vi inte bortskämda med, nu får vi passa på att njuta
Täck tre av dem med plast- film och ställ tillbaka i kylskåpet. Kantarell- och kycklingfyllning. Fylld cannelloni med kantareller och kycklingAllt är bara för gott i det här receptet
Häll av vattnet och stöt sönder potatisen och jordärtskockorna med träslev. Potatis- och jordärtskockspuré 1 kg jordärtskockor 1,5 kg potatis 2,5 dl minifraiche 2 tsk salt 25-30 droppar tabasco Skala potatisen och jordärtskockorna. Kycklingklubbor 1 kg kycklingklubbor salt vitpeppar Salta och peppra kycklingklubborna. 25-30 droppar tabasco
Lägg på kyckling & halloumi och toppa med dressing och pinjenötter. Helgen närmar sig med stormsteg. Ser verkligen fram emot London tillsammans med vänner
Smaksätt med soja och svartpeppar. Servera tillsammans med svamprisoni. 2 st Kycklingfilé á 150 gram. Salta & peppra kycklingfilén, pensla med balsamicocreme och stek i ugn ca på 225 grader ca 20 min. 2 st Kycklingfilé á 150 gram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.