Fyll din Stand ‘N’ Stuff tortilla med din fajitakryddade kyckling och toppa med fräscha tärnade tomater, strimlad sallad, tacosalsan och riven ost – sedan är det bara att äta och njuta
4 pers 500 g kycklingfilé 50 g parmesanost 2 ägg 400 g körsbärstomater 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl matvete 1 hönsbuljongtärning 100 g ruccola salt,svartpeppar olivolja Gör så här. Riv osten och blanda med ägg, salt och 2 krm svartpeppar. 500 g kycklingfilé. 100 g ruccola
Servera ugnsstekt kycklingmed sås, nykokt ris och grönsaker. Smaka av med salt & peppar. Ugnsstekt kycklingmed päron 12 propoints. 300 gram kycklingfilé. 1/2 tärning kycklingbuljong. Lägg ca 300 g kycklingfilé i en ugnsform. Spreja över olja och krydda med 1/4 tsk salt och 1 krm svartpeppar. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min eller tills kycklingen är genomstekt. Rör ner 1 1/2 dl mjölk, och 1/2 tärning kycklingbuljong. Ugnsstekt kycklingmed päron 12 propoints. 300 gram kycklingfilé. 1/2 päron 1/2 tärning kycklingbuljong
Apropå det här med benfria kycklinglår så är det ju så att det är det som säljs som kycklinglårfilé. Häromdagen fick jag för mig att vi skulle äta matvetesallad till benfria kycklinglår som jag vänt i en kryddblandning och sen stekt- Kanongott alltså
Kyckling och matvetesalladmed granatäpple. Salta och peppra kycklingen och stek dem runt om i smör. Man kan underlätta arbetet genom att som med lime rulla frukten under tryck först
Färsk kycklingfilémed smak av rökig chipotle och glaze. Jag gjorde som receptet men dekorerade enbart med koriander, eftersom jag inte är så förtjust i för mycket smak av korinder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.