4 1 gul lök 4 kycklingfiléer 1 msk olja salt och peppar 2 tomater 1/2 kruka basilika 2 dl vispgrädde 1 vitlöksklyfta 3 msk senap, gärna dijonsenap 1 msk soja 4 port ris eller annat gryn Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Propoints. Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
4 4 portioner ris 600 g kycklingfilé 2 vitlöksklyftor 1 msk olivolja 3 dl hönsbuljong (vatten + buljongtärning eller fond) 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 1/2 msk dijonsenap salt och peppar majsstärkelse 1 kruka basilika Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Blanda i kycklingbitarnaoch krydda med salt och peppar. Späd med mjölk och koka upp under omrörning. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingenoch skär det i små bitar
Kycklinggratängmeddijonsenap. Rör ut senapenmed grädden och pressa i vitlöken. Det blir helt plötsligt en ny del att utforska och experimentera medoch det är alltid spännande
Skaka ihop vinäger, olja, senapoch kryddor till en dressing. Så det fick bli kyckling i ugn till middag med varm potatissallad och en krämig vitlökssås
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléernamed bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer
E. n. k. e. l. t. o. c. h. g. v. a. r. d. s. m. I. i. M. j. å. u. ä. p. H. b. f. K. y. z. D. ö. 3. é. /. 6. 1. T. w. -. (. B. ). S. 2. ,. 0. P. L. x. 5. q. *. d l. g r
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.