När den svalnat tärande jag kycklingenoch la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Stek kycklingfilemedkantarelleroch sharlottenlök. Smaksätt med tryffelolja och lite pressad citron. När det är genomstekt smula över en hönsbuljongtärning eller kycklingfondoch häll i valfri mängd grädde/matlagningsgrädde till önskad mängd sås
Pastasås medkycklingochkantareller. Tillsätt svampen och låt den fräsa med några minuter. ochkantarellerna går att byta ut till annan svamp, t ex champinjoner
Lägg på lasagneplattor, kycklingröra, tomatsås (körde en ekologisk med basilika) och riven prästost. Krydda blandningen med färsk timjan, rosmarin, salt och peppar
Jag gillar ju saffran, tomater, frukt, skaldjur ochkyckling som ni säkert har märkt ochkantareller är ju verkligen inte fel det heller så det fick bli en blandning av allt det tillsammans med lite bulgur
Stek kycklingen i lite olja och krydda med salt, vitpeppar och ingefära. Tillsätt övriga ingredienser vart efter du skär till dem, tillsätt persiljan sist och låt sedan alltsamman steka ihop i ca fem minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.