Ravioli fylld med portabello serverad med parmesanskum 13 Smartpoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 portioner
  • 1 krm Salt
  • 1 msk olja
  • 1 msk vatten
  • 1 ägg 1 äggula 2 dl vetemjöl
  • OBS! All deg används inte, det blir en del spill.
  • 1/4 tsk Salt
  • 1 tsk olja
  • 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 100 g portabello
  • 100 g ricottaost
  • 1/4 dl riven parmesanost
  • 1/2 krm nymald svartpeppar
  • Färsk spenat
  • 1 uppvispat ägg till utbakning
  •  
  • Parmesanskum
  • 50 g rotselleri
  • 1 schalottenlökar 1/2 vitlöksklyfta 1/2 msk smör
  • 2 dl hönsbuljong
  • 2 dl torrt vitt vin
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 1/2 dl parmesan, riven
  • salt och vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.