Fylldportabellomed bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
Rulladerna serveradesmed sås på baserat på grädden som de sjudit i, några rejäla klyftor av ugnsbakad bakpotatis, klassisk rödkål samt en topping av granatäpplekärnor som fick ge den sista touchen i form av syrlighet och lite krisp
Fylld gratinerad portabello – Portabellofylldmed vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Koka upp en gryta med vatten. Gör ett litet snitt med en kniv i skalet vid roten på varje tomat. Dra av skalet från tomaterna och halvera dem genom roten, gröp ur kärnhusen med en tesked och ställ tomaterna åt sidan så länge
Raviolimed färskost, valnötter och spenat i krämig bacon- och svampsås. Laga ravioli samtidigt som ni högljutt sjunger schlagerdängor och gamla Shirley Basseylåtar
Klicka ut fyllningen med jämna mellanrum, pensla med vatten runt om, förslut sedan den undre pastaremsan med fyllningen med den andra, tryck till ordentligt så att det inte bildas luftfickor runt fyllningen, skär ut runda ravioliknytenmed hjälp av en sporre
Egengjord raviolifylldmed kastanjepure, rostad skogschampinjon & vitlöksfräst savojkål. Lägg på den nykokta raviolin & avsluta med att hyvla över tryffel & klipp över krasse
Jag gillar hemlagad ravioli men den tiden finns sällan efter jobbet en fredagskväll hos oss, men den här var riktigt god och något vi definitivt kommer äta igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.