600 g entrecote i skivor. 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g entrecote i skivor 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsoljaMedelhavspotatissallad 600 g kall, kokt potatis 6 salladslökar 300 g kärnfria oliver i olja 2 msk hackad färsk rosmarin 1 tsk flingsalt 1 krm svartpeppar 100 g grillade paprikor 25 g rucola 2 dl bearnaisesås
Vill man ta en genväg kan man steka skivor av entrecote istället. Åt en sjukt god toast på restaurangen ”Crooked leg” på hotell Nordic Light i Stockholm och här har jag försökt att återskapa den med en egen touch
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till. egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de
Att slå en egen ”Bea” är lättare än många tror och har du tillgång till egen torkad dragon och ekologiskt smör lär det båda smaka och göra bättre än de flesta köpe-såserna
Jag trodde allt det skulle bli en liten skål att ta med hem på kvällen, men icke sa Nicke. Innan jag sjönk ner i soffan satte jag mig i min solhörna på altanen med en dagstidning och njöt av de varma solstrålarna en stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.