Lägg skinka skuren i bitar samt broccolin på pajbotten. Koka broccolin i någon minut och låt rinna av. 2 dl creme fraiche paprika & chili. 100 g skinka. a 10 bitar färsk broccoli. ½
Medans pajen är i kylen kan du börja med att koka upp broccolin i lättsaltat vatten. När pajen har förgräddats färdigt sätter du i kasslern du hackat och broccolin
Fördela bacon, champinjoner, smulad ädelost och broccolibuketter i pajskalet. 300 g färska champinjoner300 g broccoli1 paket bacon100 g ädelost4 ägg2 dl grädde2 dl mjölkGör pajskalet och förgrädda i 200 grader i ca 10 minuter. 300 g broccoli
Dela broccolin i mindre buketter och skiva rotstocken tunt. 12 st broccolistånd. 11 msk smör 230 g kyld pajdeg 1 rulle 1 st purjolök 2 st broccolistånd 100 g bacon 2 msk olivolja 4 st ägg 2 dl mjölk standard 1 dl vispgrädde 1 msk timjan finhackad flingsalt och svartpeppar 50 g blåmögelost 50 g lagrad ost präst eller cheddar sallad till serveringSätt ugnen på 200 grader. Tillsätt broccolin, fräs ytterligare 2–3 minuter tills den mjuknat lite
Lägg i strimlad skinka och ost, krydda med svartpeppar. 12 dl strimlad skinka. 2 dl riven ost 2 dl strimlad skinka 4 ägg 4 dl mjölk malen svartpepparLägg i mjöl, smör och salt i en matberedare
Dela broccolin i mindre buketter och skiva rotstocken tunt. Tillsätt broccolin, fräs ytterligare 2–3 minuter tills den mjuknat lite. 2 st broccolistånd
Börja med att koka broccolibuketterna ett par minuter i saltat vatten. Fördela broccolin, paprikan, fetaosten, baconet, basilikan och den rivna osten i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.