Som ni kanske vet så älskar jag dragonsmaken i mat och idag blev det dragon med fläskytterfilé. Jag upptäckte att det är dax att göra en genomgång av frysen, finns en hel del att göra av
Skär köttet i centimetertjocka skivor, gröp ur choritzoköttet ur skinnet och skär i mindre bitar. Bryn detta i smör och krydda med salt och peppar, vispa ur med lite vatten och lägg allt på ett fat
En gryta som går snabbt att göra. Doftar curry och heta toner i köket. Till denna gryta är det gott att bjuda skivade bananer,ananasskivor och jordnötter som tillbehör
Det var riktigt länge sedan vi åt fläskfilé eller fläskytterfilé så nu var det hög tid för det och därför blev det en fläskytterfilégryta till dagens middag
Äntligen fredag. Låter ju fånigt att säga då det inte är annat än helg nuförtiden. Men jag dras med en förkylning som är rätt seg så det ska bli skönt att vila rösten och bara ta det lugnt ett par dagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.