Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Fräs baconet i smör-& rapsolja i en stekpanna. Denna goda kycklingsalladmed grillad kyckling istället för kycklingfiléer är det otroligt mycket smak på och i kombo med bacon, balsamvinäger och crème fraich med smak av fetaost och soltorkade tomater säger jag bara ”yummie”
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsallad och en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Filea apelsinen och blanda filéerna medbrysselkålen och vinägretten. Riv skalet på en av apelsinerna och blanda med honung, rapsolja, lite salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.