Fläskfilé på japanska
kokschefen.se
kokschefen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 fläskfilé à ca 500 g
  • 1 vitlöksklyfta
  • pressad
  • 1 tsk ingefära
  • mald
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar 
  •   
  • Sås
  • 2 dl+ vatten
  • 1 dl teriyakisås
  • 1 dl lättcrème fraiche
  • 1½ tsk sambal oelek
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1 msk vetemjöl 
  •   
  • Tillbehör
  • 500 g wokgrönsaker (tinade)
  • 1 röd paprika
  • strimlad
  • 100 g shiitake svamp
  • 1 msk olja 
  • Kokt ris
  • Gari – länk till gör den själv 

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.