Pepparstek på fläskfilé med gräddsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pepparstek600 g fläskfilé 4 msk grönpeppar smör, till stekning flingsalt
  • Sås1 dl vatten 1 dl köttbuljong (från tärning eller fond, ej koncentrerad) 3 dl vispgrädde (eller matlagningsgrädde) 0,5-1 msk soja 2 msk dijonsenap (eller ännu hellre "dijonnaise") flingsalt svartpeppar, nymalen
  • Ugnsråstekt potatis10-12 potatisar 3 klyftor vitlök 2 msk olivolja flingsalt svartpeppar, nymalen
  • Till servering400 g kantareller (eller trattkantareller) smör, till stekning flingsalt 3-4 kvistar färsk bladpersilja, hackade vinägrett tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.