I vanliga fall gör vi en vanlig biff stroganoff med strimlat nötkött. Tina 4 portioner 500 g fläskfilé 200 g champinjoner 1 gul lök 1 msk flytande margarin salt och peppar 1/2 dl chilisås 1 dl vatten 1 tsk paprikapulver 2 tsk dijonsenap 2 1/2 dl matlagningsgrädde max 15% 1 köttbuljongtärning Tillbehör. 500 g fläskfilé
Gör så här. Smält smör i en stekpanna och knaperstek bacon. Lägg åt sidan för att svalna. Hetta upp en tjockbottnad kastrull, lägg i en klick smör och stek korv och lök
Smält smöret i en stekgryta och bryn köttet. Hacka löken och skär champinjonerna i mindre bitar och tillsätt dem till köttet tillsammans med salt och peppar
Det är ganska intressant att läsa om maträtten stroganoff, för ingen verkar vara helt säker på vilka ingredienser som egentligen ingick i det ursprungliga receptet
350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Skiva det rimmade fläsket och stek i het panna. Gör en smet av ägg, mjöl och mjölk. Skala potatisen och riv den på ett rivjärn direkt ner i smeten så hinner den inte mörkna
Varför ska stroganoffen bara paras med biff och korv. En av dem är att fluffigt basmatiris är det enda rätta tillbehöret till en stroganoff, kyckling eller ej
Ojojoj, detta kan absolut vara den godaste vegetariska middag vi ätit hitintills, ja frågan är om det faktiskt inte är så Det är en vegetarisk variant av korv stroganoff som legat på vänt i en av våra sparamappar i datorn, det har legat där rätt så länge och det var ju dumt
350-400 g bogfläsk i skivor (strimlat) / kycklingfilé. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.