4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Till middag idag blev det kycklingfilé med fetaost och basilika. Gjorde en balsamikosås som verkligen var det lilla extra, i min smak perfekt till den fyllda kycklingen
Smördegsinbakad kyckling med vitlökost & västerbottensås. Lägg kycklingen åt sidan för att kallna. Dela på smördegen i lagom stora bitar till att göra ett litet paket med kycklingen i
Skär ett snitt i kyckling o fyll med färskost. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Vi hade jordnötssmör och kokosmjölk hemma - och mycket kycklingfilé. 3-4 portioner 300 g kycklingfilé 2-3 morötter 1 gul lök 1 burk kokosmjölk 2 dl grädde 3 - 4 msk jordnötssmör 1 - 2 tsk Chiligrillkrydda. 300 g kycklingfilé
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsfast form. Kolla så att kycklingen är helt genomstekt innan. Dela upp kycklingfileerna i skivor men låt dem ligga kvar i såsen
Fågel ⁄ ReceptKyckling i ugn med ädelost – enkelt och gott. Kyckling i ugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blir fantastisk god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.