Middag

Middag

  • 786 Recept
Kroppkakor med fläsk & lingon

Kroppkakor med fläsk & lingon

Det är så underbart att man kan göra glutenfria kroppkakor då det är bland det bästa jag vet, här serverat med vit sås och picklade lingon
Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Lövbiffsrullader med gräddsås och oregano

Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Mammas köttfärslimpa

Mammas köttfärslimpa

Värm ugnen till 200 grader. Blanda havregryn, ägg, gräddfil, färs, pulver och svartpeppar. Smörj en rymlig långpanna eller ugnsform med olivolja, lägg i färsen och forma den till en limpa
Enkla hamburgare med avokadoröra

Enkla hamburgare med avokadoröra

Hamburgare med avokadoröra. 4 st. ca 250-300 g nötfärs. salt och peppar. smör att steka i. Avokadoröra. 2 stora mogna avokado
Kasslergratäng med ananas & curry

Kasslergratäng med ananas & curry

Ingredienser (4 portioner). 500 g kassler. 1 burk ananasskivor. 1 msk curry. 1 purjolök. 1 röd paprika. 1 msk olja
Lövbiffsgryta

Lövbiffsgryta

  800 g lövbiff.   smör att steka i.   4 msk tomatpuré.   3 dl vatten.   3 msk koncentrerad oxfond.   2 msk tamarisoja
Biffar med fetaost och gräddsås

Biffar med fetaost och gräddsås

Finhacka löken och stek mjuk i smör. Medan löken puttrar blandar du alla ingredienser utom grädde i en skål – spara dock halva paketet fetaost (75 g)
Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar, Pelle Johanssons recept

Köttbullar. Blötlägg ströbrödet i mjölken och grädden och låt dra i 10 minuter,. Blanda samman färsen med övriga ingredienser i en annan bunke
Ugnsrostad skinkstek med rotfrukter och chevré

Ugnsrostad skinkstek med rotfrukter och chevré

Gårdagens middag gick även den i höstens tecken, ugnsrost. I vår familj var familjemiddagarna obligatoriska, oavsett var vi var eller med vem – middagen skulle vi hem till
Fläskstek med knaprig svål och cidersås

Fläskstek med knaprig svål och cidersås

Steken bör vara minst 1. 5 kg - väger den mindre blir den lätt torr och bränd. Den höga ugnsvärmen i början av stektiden gör att svålen blir knaprig och gyllenbrun