500 g strimlat lövbiff ca 2 msk smör 1 st gul lök 200 g champinjoner 1 tsk salt 1 krm malen svartpeppar 1 tsk paprikapulver 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus fransk senap t. 500 g strimlat lövbiff 4 portioner kokt ris
persilja att garnera med. 800 g lövbiff. 800 g lövbiff smör att steka i 4 msk tomatpuré 3 dl vatten 3 msk koncentrerad oxfond 2 msk kinesisk soja 1 dl vispgrädde 3 dl crème fraiche flingsalt persilja att garnera med
Klipp över persilja och servera med kokt potatis eller ris. 800 g lövbiff. 1persilja att garnera med. 1kokt potatis eller risSkär lövbiffen i centimeterbreda strimlor. 1Hetta upp en stekpanna med smör och bryn köttet tills det får färg. 1Rör ihop och låt alltsammans sjuda i några minuter och smaka av med flingsalt
Kommentarer
Inger Oskarsson
Minska gärna på dijonen.
Logga in eller Registrera för att kommentera.