Fisk och chips med timjanmajo
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sätt ugnen på 225 grader. Skiva potatisen och blanda den med oljan på en plåt med bakplåtspapper. Bred ut potatiskivorna. Sätt plåten i mitten av ugnen 15–20 minuter eller tills potatisen är gyllengul och mjuk. Salta och strö över lite chiliflingor.
  • Blanda majonnäs och citronsaft. Finhacka timjanen (ta inte med det grövsta på timjanstjälkarna) och vänd ner den i
  • majonnäsen. Smaka av med salt och peppar.
  • Krydda fisken med salt och stek den i oljan cirka 3 minuter på varje sida. Strö över citronskal och efterstek under lock cirka 3 minuter eller tills fisken är genomstekt.
  • Servera fisken på en bädd av potatis. Toppa med majonnäsen och servera med limeklyftor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.