Blanda ströbröd, rostad lök och persilja med smält smör. Servera den frasiga fiskenmed mos. Ströbröd, rostad lök och persilja till täcket att lägga ovanpå fisken
Badda lätt av fiskbitarnamed hushållspapper, salt och peppra utsidan av fisken. Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll
Jag serverade med smaksatt lätt creme fraiche och kokta vaxbönor. När det serveras fisk som inte är panerad och grabbarna säger att det är jätte gott då känner jag att jag har lyckats i köket en vardag som denna
Häll av mjölken och mixa purén med smör och smaka av med persilja och lite vitpeppar. Lägg laxfiilén i en smord ugnsform, ringla lite olivolja över och salta och peppra
Servera med kokt ris/pasta och en fräsch sallad. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och hacka löken. Avsluta med att strö ut ett tunt lager riven ost över gratängen
Fördela blandningen på fiskenoch strö på mandelspån. Riktigt gott och till ochmed Lars åt med god aptit när han annars brukar säga att han inte tycker om torsk
Jag tog det vi hade hemma och hittade på lite. Det blev gott och var super enkelt att laga till. 2 laxbitar 2 torskbitar1 liten burk sparris 1 fiskbuljong tärning (smula sönder)1 knippe dill ( klippt eller. 1 fiskbuljong tärning
4 900 g fast potatis 150 g haricots verts Torsk 600 g vit fisk salt och peppar 2 dl crème fraiche 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vatten 1 ask färsk gräslök (à 20 g) 1 citron Till servering 1/2 cosmopolitansallad Lägg till i inköpslistan
Eftersom såsen hade slurpats upp av gästerna tog jag vad som fanns i kyl och frys och serverade fiskenmed bladspenat, rostad blomkål (för övrigt otroligt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.