Skiva tomaternaochchampinjonernaoch fördela över fisken. Ett recept från Linas matkassesom vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Skölj och skär tomaterna i bitar, riv mozzarellan i bitar och fördela över fisken. Koka riset i en kastrull med vatten och salt enligt anvisningarna på paketet
Tvätta ochborstamusslornanoga. Koka upp vin och salt i en stor kastrull. Skär dem i bitar. Ta bort de musslorsom inte stänger sig när du knackar på dem
Tillsätt krossadetomaterochbuljongtärning. Hacka potatisochmorötter i skivor, ca ½ cmtjocka. Lägg fisken i en ugnsfastform, salta och peppra, lägg de skivade grönsakerna över fisken, avsluta med att hälla på tomatsåsen
Idag blev det en variant quinoamedkrossadetomater, morötteroch squash. Jag älskar att piffa upp minquinoa/bulgur/couscous/matvete/liknandemed grönsaker ochkryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.