Fisk och skaldjursgryta med aioli
Stinas Mat & Prat
Stinas Mat & Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fisk och skaldjursgryta med aioli
  • 9 maj, 2018av Stina Karlsson
  • 2 gula lökar
  • 400 g rotselleri
  • En fänkål
  • 1/2 röd paprika
  • 3 vitlöksklyftor 300 g kastanjechampinjoner
  • 250 g grön sparris
  • 300-350 g skaldjur, jag hade musslor och kräftstjärtar
  • 1,5- 2 kg fisk, jag valde lax och torsk
  • Smör att steka i
  • 1 dl äppelcidervinäger
  • 4 msk tomatpuré
  • 1 buljong eller fondtärning
  • 2 l vatten
  • 2 tsk chili ancho-pulver
  • Svartpeppar och salt efter behag
  • 1/2 dl hackad dill
  • Publicerad 2018-05-09Totalt 1H

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.