Fisk och skaldjursgryta
Veckomatsedel
Veckomatsedel
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 300 g fryst scampi utan skal
  • 300 g frysta musslor med skal
  • 300 g torskfilé eller koljafilé
  • (om du inte får tag på eller gillar något ovan så ta den fisk du föredrar. Vi har provat med lax, torsk och räkor och det blev lika gott)
  • 1 röd chilli
  • 1 citrongräs 4 scharlottenlökar rapsolja
  • 1 msk färskriven ingefära
  • 1/2 msk färskriven vitlök
  • 8 dl hönsbuljong
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 lime, skal och saft
  • 1 paket sockerärter
  • 1 knippa finhackad gräslök
  • salt och svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.