Tina fisken om den är fryst. 1 1/2 fiskbuljongtärning. Skär fisken i munsbitar, lägg i grytan och sjud i ytterligare 7 minuter. 1 1/2 fiskbuljongtärning
Skär fisken i bitar och lägg i grytan. 2 msk koncentrerad skaldjursfond eller hummerfond eller ersätt vattnet med hemkokt skaldjur-, hummer- eller fiskfond. 200 g vit fiskfilé
Gudagod fisk i panna med en mustig tomat-, vitlök- och bönsås. Den här fisken med matiga bönor och massa smak av basilika och persilja skulle jag kunna äta minst tre gånger per vecka
(om du inte får tag på eller gillar något ovan så ta den fisk du föredrar. Skär fisken i mindre bitar. Lägg ner fisk, scampi och musslor och sjud i några minuter
Fiskgryta. Slå på vitt vin, krossade tomater och fiskbuljong. Lägg i fisken (skuren ca 1 cm kuber), Slå på grädde. 1 l fiskbuljong. 600 gram sejfiléer , eller annan vit fisk
Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Slå det över fisken. Favorit i repris. Den här är grymt god, så har ni missat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Pytt i panna & ägg (H jobbar kväll). Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Mitt bästa recept på kall sås till fisk. Servera till någon god fiskrätt och potatis. ) framtestad till perfektion enligt mig med många underbara smaker ihop
salt & peppar. Den är så smakrik och mustig den här grytan så tillbehöret behöver inte vara allt för smakrikt, så det fick bli något så enkelt som kokt broccoli
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.