Krydda fiskenmed kryddor och salt. häll över fisken tillsammans med resten av grädden. Dela den halvtinade fisken i portionsbitar och lägg i en ugnssäker form
Fiskcurrymed äpple och broccoli. Vi äter för lite fisk. Den här varianten med spenat åt vi förra veckan med kokt potatis och en sallad med senapsdressing
Krydda medsvampsalt (eller någon annan krydda) och rör om. Jag fyllde tomaternamed kokt vildris som jag blandade med en smakrik och örtdoftande lök- och shitakeröra
I förrgår hade vi dill i tsatzikin, igår i fiskenoch idag har jag gravat lax. Fördela fisken ovanpå. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Jag fann en liten fiskfiléoch en sötpotatis och experimenterade med det. Till detta skivade jag tunna skivor av sötpotatis som jag kastade ner i formen medfisken
Salta och peppra fiskarna inuti och runt om, lägg fiskarna på grönsakerna. Fisken är klar när köttet släpper från benen eller när ryggfenan släpper när du drar lätt i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.