Gör så här Koka potatisen Sätt ugnen på 225° Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form Finhacka vitlök och örter Mosa osten lätt med oljan Häll det och vinet över fisken Strö över vitlök och örter Stek i mitten av ugnen ca 15 min Servera med potatisen ca 15 min Se
En riktigt god fiskrätt som är lätt att laga. Rätten funkar fint även med â€gammalâ€potatis. Vi använde hokifile som vit fisk och basilika samt persilja som örtkryddor
Blanda grädde och potatismjöl och häll över fisken. Servera med t ex pressad potatis och bladspenat. FIN FISKMED OST4 portioner4 små torsk- eller gösfiléer, ca 600 g1 tsk salt1 krm svartpeppar1 - 2 msk pressad citron3 dl riven lagrad ost, ca 100 g2 dl vispgräddelanda grädde1 tsk potatismjölSätt ugnen på 225 grader. Stek i ugnen ca 20 minuter tills fisken känns fast och är vit
Vi har därmed kommit en bra bit på vägen. Fiskgratäng det var längesedan. Att med god kosthållning och naturlig näringsrik mat kunna påverka och förändra sin kropp och en sjukdom är fantastiskt
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.