Fisk

Fisk

  • 4 Recept
Torsk
Fisk med fina örter

Fisk med fina örter

Salta fisken och lägg den i en ugnssäker form. Häll det och vinet över fisken. Sätt ugnen på 225°. Finhacka vitlök och örter
Mandelpanerad fisk med remouladsås

Mandelpanerad fisk med remouladsås

Idag är det fisktisdag här hemma så det fick bli en snabb och enkel middag, perfekt en vardagskväll. Jag bjöd sambon på panerad fisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst
Fisk tre gånger i veckan?

Fisk tre gånger i veckan?

Nu är jag inne på budgetspåret verkar det som, och den trista uppmaningen att man ska äta fisk tre gånger i veckan
Fisk – Mat som nästan lagar sig själv !

Fisk – Mat som nästan lagar sig själv !

Att laga riktigt god fisk är inte alls svårt. Faktum är att fisk är mat som nästan lagar sig själv. Sätt ugnen på 200 grader och lägg fisken i en ugnsfast form. Lägg “hacket” över fisken och häll över 3 dl grädde. Låt fisken “laga sig själv” i ugnen i 25 minuter